"Все ще попереду": основний резерв наступу не відправлений у бій – Сирський

98
0
TEILEN

Командувач Східного напрямку генерал-полковник Олександр Сирський розповів про напругу і труднощі боротьби в той час, як москва …
КИЇВ. 23 червня. УНН. Командувач Східного напрямку генерал-полковник Олександр Сирський розповів про напругу і труднощі боротьби в той час, як москва останніми днями розпочала власні наступальні дії. Він вперше підтвердив, що основні сили наступального резерву ще не залучені в бою, заявивши: „Все ще попереду“, пише УНН з посиланням на The Guardian.
Деталі
За словами генерал-полковника, світ хоче досягти великої перемоги миттєво і відразу. Україна теж хоче, але необхідно набратись терпіння, адже цей процес займе деякий час, тому що з обох боків зосереджено багато сил, техніки та інженерних перешкод.
Цитата
„Хочу сказати, що наші основні сили ще не залучені в бойових діях, і ми зараз шукаємо, промацуємо слабкі місця в обороні противника. Все ще попереду“, – підкреслив Сирський.
росія почала наступальні дії в кількох місцях, включаючи Куп’янськ на північному сході Харківської області та Лиман на сході.

Continue reading...