Зведення Генштабу ЗСУ: протягом доби відбулось понад 30 бойових зіткнень

151
0
TEILEN

«Підрозділи ракетних військ і артилерії протягом минулої доби уразили 9 артилерійських засобів на вогневих позиціях»
Армія РФ продовжує зосереджувати основні зусилля на на Куп’янському, Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Мар’їнському напрямках, тривають важкі бої. Протягом доби відбулось 32 бойових зіткнення, йдеться в ранковому зведенні Генерального штабу Збройних сил України.
«Ворог завдав 50 авіаційних ударів та здійснив 43 обстріли з реактивних систем залпового вогню», – уточнили військові.
Також відомо, що Сили оборони України продовжують ведення наступальної операції на Мелітопольському та Бердянському напрямках, «закріплюються на досягнутих рубежах, завдають вогневого ураження артилерією по виявлених цілях противника, здійснюють заходи контрбатарейної боротьби».
У Генштабі уточнили, що авіація сил оборони за минулу добу завдала 13 ударів по районах зосередження особового складу та один – по зенітно-ракетному комплексу російських військових.
«Підрозділи ракетних військ і артилерії протягом минулої доби уразили 9 артилерійських засобів на вогневих позиціях», – підсумували в Генеральному штабі ЗСУ.
24 лютого 2022 року Росія атакувала Україну на землі і в повітрі по всій довжині спільного кордону. Для вторгнення на Київщину із наміром захопити столицю була використана територія Білорусі. На півдні російська армія, зокрема, окупувала частину Запорізької та Херсонської областей, а на півночі – райони Сумщини та Чернігівщини.

Continue reading...