Українські війська просунулися на лінії Авдіївка-Донецьк: карти боїв ISW

111
0
TEILEN

ЗСУ успішно наступають в районі Бахмута, на лінії Авдіївка-Донецьк та у Запорізькій області
Збройні сили України провели успішні наступальні операції та просунулися під Бахмутом, на лінії Авдіївка-Донецьк та у Запорізькій області. Зокрема, українські війська продовжують просування в районі Роботиного.
Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Інститут вивчення війни (ISW).
Ситуація в Харківській та Луганській областях
Повідомляється, що російські війська продовжували наступальні операції вздовж лінії Куп’янськ-Сватове-Кремінна, але 10 вересня не зробили жодного підтвердженого просування.
Російські джерела стверджували, що війська РФ наступали поблизу Синьківки, Петропавлівки, а також у напрямку Кислівки. Російський „воєнкор“ заявляв, що російські війська вели наступальні операції поблизу Новоєгорівки та в напрямку Серебрянки.
Джерела з РФ стверджують, що російські та українські війська зіткнулися поблизу Новоселівського, Кармазинівки та в лісах на захід від Кремінної.
Повідомляється, що українські війська здійснили наземні атаки вздовж лінії Куп’янськ-Сватове-Кремінна. Міністерство оборони Росії стверджувало, що російські війська нібито відбили українські атаки поблизу Куземівки та Діброви. Російський „воєнкор“ заявив, що українські війська атакували поблизу Синьківки.
Геолокаційні кадри, опубліковані 6 вересня, показують, що десь у серпні українські сили просунулися на південь від Кремінної.
Бої у Донецькій області
Українські війська 10 вересня провели наступальні операції під Бахмутом і, як повідомляється, просунулися.

Continue reading...