Вбивство українських баскетболістів у Німеччині: все, що відомо про смерть Єрмакова та Козаченка

156
0
TEILEN

17-річний Володимир Єрмаков та 18-річний Артем Козаченко стали жертвами нападу з боку неповнолітніх злочинців у німецькому Обергаузені. Розповідаємо всі деталі злочину та життєвий шлях хлопців.
17-річний Володимир Єрмаков та 18-річний Артем Козаченко стали жертвами нападу з боку неповнолітніх злочинців у німецькому Обергаузені. Розповідаємо всі деталі злочину та життєвий шлях хлопців.
У ніч проти 12 лютого українську спортивну спільноту сколихнула трагічна новина з Німеччини. Федерація баскетболу Києва повідомила про напад на двох українських баскетболістів.
Інцидент стався в Обергаузені 10 лютого, за день до гри місцевої команди „ART Giants“. На жаль, хлопці загинули від нападу. 24 Канал розповідає всю основну інформацію про жахливу трагедію.Що відомо про напад
Жертвами нападу стали молоді українські баскетболісти Володимир Єрмаков та Артем Козаченко. Як повідомляє джерело, на хлопців на вулиці напали вісім невідомих осіб арабської зовнішності.
Вони були озброєні ножами, через що сили були кардинально нерівні. У підсумку 17-річний Єрмаков зазнав смертельних травм, лікарі не змогли врятувати його життя.
За кілька днів клуб ART Giants зворушливо попрощався із Володимиром Єрмаковим, присвятивши йому матч проти Падеборна. Баскетболісти команди вийшла на паркет у спеціальних футболках з написом „33. Володимир Єрмаков – назавжди в наших серцях“.
Перед початком зустрічі була хвилина мовчання. Уболівальники також долучились до акції „Разом проти насильства“. А на 33-й хвилині глядачі підійнялись зі своїх стільців, аби оплесками вшанувати пам’ять Володимира Єрмакова
Стан його друга Козаченка залишався важким, хлопець перебував у реанімації лікарні міста Ессен. У ЗМІ потрапляла інформація про поступове одужання Артема, але останніми днями йому різко стало гірше.
Як наслідок, 20 лютого українець також помер.

Continue reading...