Ми можемо захистити життя і мусимо це зробити, – Зеленський звернувся до українців

108
0
TEILEN

Володимир Зеленський записав ввечері традиційне звернення до українців. Президент велику увагу приділив російським обстрілам.
Володимир Зеленський записав ввечері традиційне звернення до українців. Президент велику увагу приділив російським обстрілам.
Володимир Зеленський у середу, 13 березня, звернувся до українців. Він прокоментував атаки Росії на Суми, Кривий Ріг та Мирноград.Зеленський прокоментував атаки Росії на цивільних
Володимир Зеленський отримав звіти з регіонів України щодо ліквідації наслідків російських ударів та допомоги постраждалим.
Суми – удар „Шахеда“ по житловому будинку, Кривий Ріг – наслідки російської ракетної атаки, Донеччина, зокрема місто Мирноград, – російський удар, пряме влучання авіабомби в житловий будинок. Кожен із цих ударів забрав життя людей. Мої співчуття всім, хто втратив близьких,
– сказав президент.
У середу, 13 березня, глава держави мав окрему розмову щодо допомоги людям після руйнування будинку на проспекті Добровольського в Одесі. За його словами, обласна влада та Кабінет Міністрів допомагають з новим житлом та іншими подібними питаннями. Він зауважив, що загалом після кожного російського удару всі служби реагують оперативно. Всі потрібні ресурси залучені від влади в областях, комунальних служб, Нацполіції, ДСНС.
Звернення Володимира Зеленського 13 березня: відео Офісу Президента

Президент наголосив, що після російських ударів наші люди не повинні залишатися наодинці з болем та проблемами.

Continue reading...