Ціни на нафту знову змінили напрям руху, оскільки інвестори перейшли до нового режиму

73
0
TEILEN

Нафта повернулася до зростання в ціні. Інвестори переглянули останні дані з США та перейшли до нового режиму, тоді як фактор ОПЕК+ також залишається у центрі уваги. Про головні коливання та фактори впливу – читайте у матеріалі 24 Каналу.
Нафта повернулася до зростання в ціні. Інвестори переглянули останні дані з США та перейшли до нового режиму, тоді як фактор ОПЕК+ також залишається у центрі уваги. Про головні коливання та фактори впливу – читайте у матеріалі 24 Каналу.Скільки коштує нафта на ринку
У четвер‚ 28 березня, ф’ючерси на нафту Brent торгуються на рівні 86,49 долара за барель. Сировина подорожчала на 40 центів або 0‚5%. Це дані про травневі контракти на нафту. Тоді як ф’ючерси із терміном постачання у червні зросли в ціні на 36 центів або 0,4% до 85,77 долара за барель
Американська нафта, яка відома під брендом WTI, зросла в ціні на 44 центи або 0‚5% до 81,75 долара за барель, згідно з даними Reuters. Йдеться про ф’ючерси на травень.
Згідно з даними Bloomberg, актуальні ціни на нафту коливаються на таких рівнях:
Ф’ючерси на нафту марки Brent коштують 86,43 долара за барель (+ 0,39%)
Контракти WTI торгуються за ціною 81,71 долара за барель (+ 0,44%).Нафта повернулася до зростання в ціні
Нафта знову дорожчає на ринку. На цінову динаміку вплинуло те‚ що інвестори переглянули останні дані щодо резервів сирої нафти у США та повернулися до режиму закупівель. Нагадаємо що днем раніше оприлюднили неочікувану новину про різке зростання запасів сирої нафти у першій економіці світу. Водночас на ринку переважає думка‚ що у червні Федеральна резервна система США та Європейський центральний банк почнуть знижувати ставки. Нижчі процентні ставки підтримають попит на нафту, пише видання Reuters.
Крім того‚ дуже малоймовірно‚ що ОПЕК+ буде бодай трохи змінювати поточну політику щодо обсягів видобування сировини до проведення зустрічі у червні. При цьому немає жодних ознак‚ що нафтовий картель планує якісь нововведення. Інвестиції та трейдинг – це шлях до фінансової свободи, який підвладний кожному. Головне – почати та отримувати перші результати завдяки надійному партнеру, як-от Forex Club.

Continue reading...