Виховав сотні бійців: на війні загинув відомий комбриг Нацгвардії

79
0
TEILEN

На війні загинув головний сержант бригади оперативного призначення НГУ “Хартія“ Олександр Ющенко, був зразком сержантського корпусу та встиг натренувати сотні кваліфікованих бійців
На фронті загинув головний сержант 13-ї бригади оперативного призначення НГУ „Хартія“ Олександр (Капа) Ющенко – чоловік встиг виховати сотні видатних бійців, долучився до заснування формування 4-тої бригади оперативного призначення Національного гвардії України “Рубіж“ та отримав орден „За мужність“ ІІІ ступеня.
Про це повідомила 13 Бригада Національної гвардії України „Хартія“ на своїй Facebook-сторінці.
Вони вказали, що загинув головний сержант бригади Олександр „Капа“ Ющенко – чоловік зробив вагомий внесок у формування сержантського корпусу:
„З великим сумом та розпачем повідомляємо про трагічну загибель головного сержанта бригади Олександра „Капа“ Ющенко. Це непоправна втрата для всієї нашої військової родини. Олександр Михайлович зробив вагомий внесок у формування сержантського корпусу, був гідним прикладом та справедливим керівником“.
13 Бригада НГУ „Хартія“ згадує, що Олександр Михайлович почав військову кар’єру в 2005 році – вивчився на танкіста, а вже через рік став командиром відділення.

Continue reading...