Знущається з тварин, б’є сусідів і нікого не боїться: у Києві неадекватний чоловік тероризує цілий район (фото)

85
0
TEILEN

В одному з районів столиці агресивний чоловік знущається з тварин і кидається на сусідів — поліція бездіє
Чоловік веде себе неадекватно та дуже агресивно
В Оболонському районі Києва жителі багатоповерхового будинку стали свідками кричущого інциденту — їхній сусід викинув на вулицю близько 30 котів, які тривалий час жили в його квартирі і безконтрольно розмножувалися. Як виявилося, чоловік постійно виявляє агресію щодо оточуючих та прикривається наявністю „білого квитка“.
Варто зазначити, що місцеві справді бояться свого сусіда та вважають його психічно неврівноваженим. Редакція „Телеграфу“ поспілкувалася з людьми, які стали жертвами чоловіка і вирішила розібратися в цій ситуації.
Так, у соціальній мережі Фейсбук столична волонтерка Юлія Любімова розповіла про те, що в багатоповерховому будинку, розташованому по вулиці Героїв Азова, проживає дуже „дивний“ і небезпечний чоловік. За її словами, він має довідку, що підтверджує наявність у нього психічних розладів.
Прикриваючись „білим квитком“, чоловік тривалий час приносить до себе в квартиру бездомних котів, які потім безконтрольно розмножуються. У його оселі живуть десятки голодних, хворих та змучених тварин. Скільки котів проживає у квартирі на постійній основі — невідомо, бо чоловік нікому не відчиняє двері, а на волонтерів кидається із кулаками.
Одного вечора чоловік виніс на вулицю близько 30 котів і просто викинув їх. Волонтери звернули увагу на ситуацію і взяли під власний контроль питання пошуку прихистку для тварин.
Як виявилося, багато хто з чотирилапих був хворий і виснажений, а деякі кицьки були вагітні. Чоловік не стерилізує і не каструє котів, принесених до себе додому, тому вони постійно розмножуються.
„Виявляється, що цей чоловік досить соціалізований.

Continue reading...