Луценко: справу про закупівлю бронежилетів для ЗСУ за завищеною ціною передано до суду

285
0
SHARE

Кримінальне провадження стосовно колишнього керівника Департаменту держзакупівель Міноборони Олександра Зражевського за покупку бронежилетів і…
Кримінальне провадження стосовно колишнього керівника Департаменту держзакупівель Міноборони Олександра Зражевського за покупку бронежилетів і шоломів для ЗСУ за завищеними цінами передано в суд. Про це повідомив генпрокурор Юрій Луценко в Facebook в суботу.
 » До Солом’янського суду відправлено справу стосовно колишнього керівника Департаменту держзакупівель Міноборони Зражевського , який в 2014 році підписав платіжки за бронежилети і шоломи для ЗСУ при завищеній вартісті  » , – написав Луценко .
Як повідомлялося , 9 вересня 2016 року головна військова прокуратура повідомила про підозру у вчиненні розтрати бюджетних коштів в особливо великих розмірах 5 посадовим особам Міноборони.
П’ятьом колишнім і нинішнім керівникам Департаменту державних закупівель та постачання матеріальних ресурсів Міністерства повідомили про підозру у вчиненні злочинів, в тому числі тяжких та особливо тяжких, передбачених ч. 5 ст.191 (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем), ч .

Continue reading...