Рішення Стокгольмського арбітражу по газу можуть імплементувати до кінця літа

386
0
SHARE

Новини, публікації, інсайдерська інформація про економічні, політичні, культурні та суспільні процеси в Україні та світі.
Остаточне рішення Стокгольмського арбітражу про зміну контрактної формули ціни російського газу для « Нафтогазу » може бути імплементовано вже до кінця літа 2017 року.
Після цього НАК « Нафтогаз » зможе закуповувати « газпромівський » газ за значно нижчою ціною, ніж у Європі, передає з посиланням на джерело у « Нафтогазі »  » Дзеркало тижня « .
За даними газети, біфуркація рішення (винесення проміжних рішень як мінімум у два етапи) Стокгольмським арбітражем у суперечці між « Нафтогазом » та « Газпромом » означає відстрочку винесення остаточного вердикту арбітрів на невизначений час.
Повідомляється, що остаточне деталізоване рішення Арбітражу про зміну контрактної формули ціни російського газу для « Нафтогазу » може бути ухвалено та введено в дію до моменту закінчення дії контракту купівлі-продажу природного газу, укладеного між НАК « Нафтогаз України » і ПАТ « Газпром » в 2009 році.

Continue reading...