Савченко вже думає, як скасувати підписаний Порошенком закон про попереднє ув'язнення

250
0
SHARE

Новий закон фактично скасовує найскандальнішу частину « закону Савченко ».
Народний депутат Надія Савченко прокоментувала схвалення президентом закону « Про внесення змін до Кримінального кодексу України про правила складання покарань та зарахування строку попереднього ув’язнення », який фактично скасовує « закон Савченко ».
Про це нардеп заявила в ефірі каналу  » 112 Україна « .
Савченко вважає, що президент замість того, щоб підписувати закон про скасування « закону Савченко », міг би ветувати його і запропонувати внести зміни в початковий закон для того, щоб збалансувати його норми.
Нардеп повідомила, що зверталася до адміністрації президента з пропозиціями ветувати внесення змін до кримінального кодексу і внести зміни в « закон Савченко ».
« Я зверталася до адміністрації президента до Філатова і Ковальчука. Звичайно, у них не було часу прийняти мене особисто, але в їхньому секретаріаті я сказала, щоб вони запропонували президенту ветувати цей закон і запропонувати внести зміни, які я розробляла з офісом омбудсмена та спілкою адвокатів Києва. Ми розробляли зміни, які могли б зробити « закон Савченко » збалансованим, який дійсно працював би на захист прав людей », — сказала Надія Савченко.

Continue reading...