"Укртрансгаз" зняв обмеження на транспортування газу для ТЕЦ "Київенерго"

326
0
SHARE

« Укртрансгаз » зняв обмеження на транспортування газу для ТЕЦ-6, які були введені раніше через систематичну несплату за послуги транспортування газу та накопичення боргів. Про це йдеться у повідомленні НАК « Нафтогаз України » від 24 червня.
« Укртрансгаз » зняв обмеження на транспортування газу для ТЕЦ-6, які були введені раніше через систематичну несплату за послуги транспортування газу та накопичення боргів.
Про це йдеться у повідомленні НАК « Нафтогаз України » від 24 червня.
« Наразі філія УМГ « Київтрансгаз » здійснила усі необхідні підготовчі роботи для відновлення транспортування природного газу для потреб ТЕЦ-6 у повному обсязі та очікує підтвердження від ПАТ « Київгаз » та споживача про готовність приймати природний газ », – йдеться у повідомленні.
Зазначається, що « Укртрансгаз » погодився поновити газопостачання, « хоча із 61 млн грн боргу за транспортування газу для виробництва електроенергії на даний момент до « Укртрансгазу » надійшло лише 20 млн грн. ».
« Загальна заборгованість ПАТ « Київенерго » перед « Укртрансгазом » за послуги транспортування становить близько 330 млн грн », – заявили у « Нафтогазі ».

Continue reading...