Сепаратисти 20 разів обстріляли позиці ЗСУ, в основному – в темну пору доби, – штаб

228
0
SHARE

Не зважаючи на зниження кількості випадків застосування противником артилерійського озброєння, оперативна обстановка у районі проведення АТО залишається без змін. Російсько-терористичні бандформування не припиняють порушувати домовленості про припинення вогню.
Не зважаючи на те, що кількість випадків застосування противником артилерійського озброєння суттєво знизилась, оперативна обстановка у районі проведення АТО залишається без змін. Російсько-терористичні бандформування не припиняють порушувати домовленості про припинення вогню. Під кінець доби було нараховано 20 фактів ведення бойовиками вогню по опорних пунктах підрозділів ЗС України. Переважна частина цих обстрілів припала на темну пору доби, повідомляють у прес-штабі АТО.
На приморському напрямку перші ворожі постріли пролунали вчора близько 19.00 години. Втім, порушити хитке перемир’ я на цьому напрямку окупанти вирішили гучно. Вони випустили майже два з половиною десятки снарядів зі 122-мм артилерійських систем по наших позиціях в районі Водяного. Згодом злочинці декілька разів обстрілювали зі стрілецької зброї українських воїнів в районі Лебединського. Поблизу Павлополя та Гнутового противник бив з гранатометів різних модифікацій.

Continue reading...