Трагедії МН17 могло й не бути, – Порошенко – крушение – MH17 – Нидерланды – Порошенко Петро

204
0
SHARE

За словами Порошенка, зухвалого злочину « могло і не статися, якби не російська агресія » – Новости – крушение – MH17 – Нидерланды – Порошенко Петро
Трагедії МН17 могло не бути, якби не Росія. Про це на своїй сторінці у соцмережі Facebook написав президент України Петро Порошенко.
« Сьогодні, запалюючи свічки пам’ яті, ми схиляємо голови перед 298 невинними жертвами рейсу МН17. Страшна трагедія, яка невимовним болем прозвучала в серцях рідних і близьких, в кожному з нас. У той день, як і тепер. Зухвалий злочин, якого могло і не статися, якби не російська агресія, російська установка і російська ракета, завезені з території Росії. Наша відповідальність і перед загиблими, і перед майбутніми поколіннями – довести агресору-терористу неминучість відповідальності за усі вчинені злочини », – написав він.
Саме тому, як зазначив Порошенко, в перші дні після трагедії було прийнято рішення про передачу розслідування Нідерландам.
« Так само не вагаючись, відповідно до наданих мною повноважень, кілька днів тому ми підписали Угоду між Україною та Нідерландами, якою підтверджено обрання механізму притягнення до кримінальної відповідальності винних у цьому злочині.

Continue reading...