Сурков розповів про результати зустрічі з Волкером

315
0
SHARE

Сурков зустрівся з Волкером в Мінську
Спецпредставник Держдепартаменту зустрінеться з пресою 22 серпня у Вільнюсі.
Сурков назвав продуктивної зустріч з Волкером
© Открытая Россия
Помічник президента Російської Федерації Владислав Сурков назвав продуктивною зустріч зі спецпредставником Державного департаменту США по Україні Куртом Волкером, яка відбулася в Мінську в понеділок, 21 серпня.
« Хороша зустріч », – цитує Суркова ТАСС.
У коментарі російському інформагентству помічник Путіна знову назвав Донбас « південним сходом України ».
« Ми погодилися, що поточна ситуація на південному сході України не може влаштовувати ні сторони, ні зовнішні сили, що сприяють врегулюванню », – зазначив Сурков.
За його словами, « дискусія велася в тоні взаємної поваги та зацікавленості, чесно, серйозно, без ілюзій та упередженості ».
Сурков також заявив, що співрозмовники запевнили один одного в прихильності Мінським домовленостями, а також обговорили « свіжі ідеї та новаторські підходи щодо їх реалізації ».
« Домовилися про продовження спільної роботи. Визначили теми для наступної зустрічі. Погодилися з тим, що мирний процес і на політичному треку, і в сфері безпеки може і повинен йти швидше. Хороша зустріч », – підсумував помічник російського президента.
У Міністерстві закордонних справ Білорусі, у свою чергу, повідомили, що зустріч Суркова та Волкера за закритими дверима тривала близько трьох годин: з 14: 00 до 17: 00 за місцевим часом.
Як повідомили « Радіо Свобода » у посольстві США в Мінську, Волкер проведе брифінг для журналістів у вівторок, 22 серпня, у Вільнюсі.
Читайте також: Волкеру варто пам’ятати про роль Суркова в розпалюванні війни в Донбасі – WSJ
Як повідомлялося, спецпредставник Держдепартаменту США по Україні Курт Волкер зустрівся з помічником президента РФ Владиславом Сурковим у Мінську 21 серпня.

Continue reading...