Трьох чиновників "Укрзалізниці" відправили під домашній арешт,

227
0
SHARE

Солом’янський районний суд Києва відправив під домашній арешт трьох чиновників « Укрзалізниці », яких підозрюють у зловживанні службовими повноваженнями.
Суд задовольнив клопотання НАБУ і САП, які наполягали на обранні запобіжного заходу для чиновників у вигляді домашнього арешту із зобов’язанням здати закордонні паспорти та інформувати правоохоронні органи про зміну місця проживання. Під домашнім арештом фігуранти кримінальної виробництва пробудуть наступні два місяці.
« Усім підозрюваним обрано запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту з носінням електронного засобу контролю на термін 59 днів, а також покладено додаткові обов’язки, а саме: здати документи для виїзду за кордон, повідомляти слідчого, прокурора чи суд про зміну місця проживання тощо », – інформує прес-служба Спеціалізованої антикорупційної прокуратури (САП) .
Нагадаємо, у середу 16 серпня детективи НАБУ та САП повідомили про підозру у вчиненні кримінального правопорушення екс-заступнику голови « Укрзалізниці », директору одного з департаментів та заступнику директора однієї з філій « Укрзалізниці ».

Continue reading...