"Верховний суд" у Криму скасував вирок українцю Балуху – адвокат

284
0
SHARE

Новини, публікації, інсайдерська інформація про економічні, політичні, культурні та суспільні процеси в Україні та світі.
« Верховний суд » в анексованому Росією Криму скасував вирок до 3 років і 7 місяців позбавлення волі в колонії-поселенні громадянину України Володимиру Балуху та направив справу до суду першої інстанції на розгляд іншим складом суду.
Про це повідомила адвокат Балуха Ольга Дінзе в відеокоментарі, який опублікував в Facebook кримський активіст Михайло Батрак.
« Сьогодні було розглянуто апеляційні скарги на вирок судді Бедрицької Разольненського районного суду Республіки Крим … Вирок Разольненского районного суду було скасовано і справу повернуто на новий розгляд у зв’язку з тим, що суддею було необгрунтовано розглянуто заяву про її відвід, оскільки у неї була явна зацікавленість в розгляді цієї кримінальної справи, оскільки раніше кримінальну справу за статтею 319 розглядала та ж сама суддя. Тому були всі приводи і підстави взяти судді самовідвід, однак вона цього не зробила, і наші заяви про відвід, неодноразово заявлені в ході судового слідства, вона також відхилила « , – сказала Дінзе.

Continue reading...