Муженко пропонує замінити ВОХР батальйонами охорони і забезпечення, збільшивши чисельність ЗСУ

275
0
SHARE

Начальник Генштабу Муженко за збільшення чисельності Збройних сил для належної охорони складів з боєприпасами Так, у Генштабі готують пропозиції до закону України Про чисельність ЗСУ
Віктор Муженко пропонує замінити воєнізовану охорону (ВОХР), яка долучається, зокрема, до охорони арсеналів, батальйонами охорони і забезпечення, що дозволить збільшити чисельність Збройних сил України. Про це у вівторок, 3 жовтня, заявив начальник Генерального штабу — головнокомандувач Збройних сил України генерал армії України Віктор Муженко у виступі перед слухачами і викладацьким складом Національного університету оборони України імені Івана Черняховського, передає прес-служба Міноборони.
« Ми готуємо пропозиції із заміни ВОХР батальйонами охорони і забезпечення, до складу яких будуть входити як підрозділи охорони, так і такелажні підрозділу та підрозділи механізації. Це, безумовно, призведе до збільшення загальної чисельності Збройних сил. У зв’язку з цим ми готуємо пропозиції до закону України « Про чисельність ЗСУ », – зазначив начальник Генштабу.

Continue reading...