У Росії заявили, що не отримали від України запрошення на майбутнє засідання ПАЧЕС у Києві

245
0
SHARE

Російська делегація заявила, що не приїде на засідання ПАЧЕС у Київ, оскільки не отримала запрошення від України.
Російський парламентарій упевнений, що тим самим Київ порушує норми міжнародного права.
Росія попросила підтримки в ПАЧЕС у сербській делегації
Росія не отримала запрошення на Генасамблею Парламентської асамблеї Чорноморського економічного співробітництва (ПАЧЕС), яка відбудеться в кінці 2017 року в Києві, повідомив глава делегації РФ в асамблеї, депутат Держдуми Михайло Ємельянов.
« В кінці року відбудеться Генасамблея ПАЧЕС у Києві. Трапився абсолютно безпрецедентний випадок, коли українська сторона, країна-організатор, не запросила Росію, країну-учасницю, на засідання. Такого не було ніколи », – цитує Ємельянова російське агентство  » ТАСС « .
Голова російське делегації зазначив, що « ПАЧЕС – досить складна організація, там є країни, у яких є двосторонні конфлікти, але ніколи ще не було, щоб країна, у якої гострий конфлікт з іншою стороною, не запрошувала делегацію на засідання », проте зараз « такий обурливий випадок стався ».
На думку Ємельянова, Україна « плює на будь-які норми міжнародного права » і « на будь-які правила парламентського пристойності ».
Росія не зможе брати участь на засіданні в Києві, оскільки запрошення не отримала, резюмував російський депутат.
Варто відзначити, що чинним головою ПАЧЕС є голова Верховної Ради Андрій Парубій.
Читайте також: У Росії відреагували на введення Туреччиною заборони на прийом суден з Криму
Нагадаємо, що раніше Служба безпеки видворила в Російську Федерацію співробітника пропагандистського телеканалу НТВ В’ячеслава Немышева, йому заборонили в’їзд в Україну терміном на 3 роки.

Continue reading...