Самарський перед смертю готував сенсаційне розслідування

264
0
SHARE

Сергій Самарський пройшов підвали бойовиків на Луганщині, а тепер, на звільненій території, його знайшли мертвим. У Сєвєродонецьку вбили місцевого лідера фракції « Блоку Петра Порошенка ». Новини України, Поліція, Єлизавета Герасимюк, Опозиційний блок, Вбивство Сергія Самарського, Луганськ, Блок Петра Порошенка – Телеканал новин 24
Сергій Самарський пройшов підвали бойовиків на Луганщині, а тепер, на звільненій території, його знайшли мертвим. У Сєвєродонецьку вбили місцевого лідера фракції « Блоку Петра Порошенка ».
Борець з корупцією у Сєвєродонецькій міськраді, жорсткий критик « Опозиційного блоку » і громадський діяч. Сергій Самарський на Луганщині – людина відома. Саме з його ініціативи Сєвєродонецьк визнав Росію країною-агресором, депутат ініціював націоналізацію Луганського енергетичного об’єднання. Також випускав газету « Прав-Да! » Нардеп Сергій Шахов каже, Самарський саме готував до публікації сенсаційне розслідування.
« Напередодні своєї загибелі Сергій мені розповів, що він розкопав сенсаційні матеріали по АЗОТу і депутатам « Опоблоку ». А також він готував до виходу зразу кілька статей про схеми пограбування в окупованій Луганській області », – заявив нардеп Сергій Шахов.

Continue reading...