У Києві співробітник сервісного центру МВС спровокував смертельне ДТП: всі подробиці

208
0
SHARE

Увечері 13 листопада в Києві на вул. Стеценко співробітник сервісного центру МВС Володимир Найда, імовірно перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, виїхав на зустрічну смугу і спровокував смертельне ДТП
Увечері 13 листопада в Києві на вул. Стеценко співробітник сервісного центру МВС Володимир Найда, імовірно перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, виїхав на зустрічну смугу і спровокував смертельне ДТП.
Інтернет-спільнота dtp.kiev.ua повідомила про смертельне ДТП на вулиці Туполєва одним з перших. У повідомленні говориться, що в ДТП постраждали два автомобілі Mitsubishi і Mazda, однак подробиць немає.
Згадується, що за кермом одного з автомобілів був чиновник МРЕО (зараз сервісний центр МВС України — ред.), на прізвище Найда, за яким нібито була погоня.
Згідно з повідомленням інтернет-спільноти, в ДТП загинув пасажир одного з автомобілів, 1955 року народження, а його тіло витягають з машини рятувальники за допомогою гідроінструмента. В якому саме автомобілі їхав загиблий, не уточнюється.
« Водій скинув посвідчення. Чинив опір. В наручниках », — йдеться також в повідомленні, однак на опублікованих фото видно лише розбиті автомобілі і поліцейських.
Більш докладно про ДТП розповів на своїй сторінці в Facebook Айдер Халілов — водій третього постраждалого в ньому автомобіля — Nissan.
За його словами, водій Mazda виїхав на смугу зустрічного руху і зіткнувся з Mitsubishi. А потім Mitsubishi відкинуло на його Nissan.
У повідомленні говориться, що загинув пасажир Mitsubishi, а його водій поранений.
« За кермом Мазди виявився начальник МРЕВ Найда Володимир Володимирович. Приїхала купа людей, щоб його відмазати », — заявив Халілов. Він також опублікував кілька фото з місця ДТП.
Через кілька годин після аварії начальник Головного сервісного центру МВС України Владислав Криклій підтвердив, що смертельне ДТП спровокував його підлеглий Володимир Найда .
За словами Криклій, співробітник сервісного центру МВС 8043 в Києві вилетів на зустрічну смугу на своєму автомобілі, в результаті чого загинув пасажир Mitsubishi Spacestar.
Начальник Головного сервісного центру МВС України додав, що зараз проводиться медичний огляд Найди.
« Гарантую, що він понесе повну відповідальність за скоєний злочин », – пообіцяв чиновник.
Про ДТП повідомили і в поліції Києва. Згідно з повідомленням правоохоронців, не впоравшись з керуванням, водій Mazda виїхав на зустрічну смугу, де зіткнувся з Mitsubishi і Nissan.

Continue reading...