Новий рік 2018: як прикрасити дім і не витратити зайвого

309
0
SHARE

Новий рік 2018 як прикрасити дім і не витратити зайвого. Новий рік – це час для казки та магії. Як прикрасити будинок в новорічні свята 2018 фото дивіться на сайті 24tv.ua.
Новий рік – це час для казки та магії. В новорічні свята так хочеться, щоб нас оточували красива ялинка, різноманітні іграшки та вогники. Саме такі речі й творять справжню магію Нового року! І, що найприємніше, кожен може створити цю магію самостійно у квартирі чи будинку.
Новорічні прикраси, особливо в сезон свят і напередодні самого Нового року, коштують непристойно дорого. Але це зовсім не привід відмовлятися від домашньої казки!
Насправді, атмосферу новорічних свят можна створити своїми руками, витративши на це трохи свого часу та включивши на повну фантазію. Сайт « 24 » пропонує вам цікаві варіанти декорування квартири чи будинку.
Головним кольором 2018 року Pantone оголосив ультрафіолет. Однак робити його основним в новорічному інтер’єрі не варто. У Рік Жовтого Земляного Собаки в пріоритеті повинні бути більш теплі відтінки. Наприклад, медово-жовтий колір. Він асоціюється з екзотичними спеціями – карі, кумином – і в інтер’єрі виглядає смачно і святково. Помаранчевий, колір іржі, більш холодний коричневий, всі земляні відтінки теж вітаються.
Як прикрасити ялинку у Рік Жовтого Земляного Собаки
Важливо, щоб новорічний декор поєднувався і доповнював основний інтер’єр. Так, якщо ваш будинок оформлений в стилі хай-тек або лофт, то класичні атрибути новорічного інтер’єру, на кшталт зеленої натуральної ялинки, будуть виглядати неорганічно. А ось металева ялинка в цьому випадку – вдале рішення.
Декор на Новий рік 2018: стежте, щоб новорічні прикраси доповнювали інтер’єр
Розмір приміщення теж має значення. Глобальний і габаритний новорічний декор доречний в просторих будинках, а в маленькій квартирі новорічне дерево, іграшки і прикраси повинні бути невеликих розмірів, щоб не перевантажувати простір.
Перш ніж почати прикрашати будинок чи квартиру, визначтеся із загальною концепцією. Пам’ятайте, що стіни, підвіконня, стеля повинні бути витримані в єдиному стилі. Якщо вам до душі класика, зупиніться на стандартній зелено-червоній кольоровій гамі, використовуйте звичні гірлянди і вінки. Задумали новорічну гламурну вечірку – металеві, перламутрові, золоті кольори вам допоможуть.
Декор на Новий рік 2018: дотримуйтесь єдиної кольорової гами
Важливу роль в декоруванні будинку чи квартири відіграє світло.

Continue reading...