Ситуація в зоні АТО на ранок 9 грудня: чотири українських захисники загинуло

294
0
SHARE

За інформацією прес-центру штабу, ситуація у районі проведення АТО ускладнилася. Російсько-окупаційні війська цілеспрямовано і прицільно продовжують вести вогонь по позиціях Збройних Сил України та все… За інформацією прес-центру штабу, ситуація у районі проведення АТО ускладнилася. Російсько-окупаційні війська цілеспрямовано і прицільно продовжують вести вогонь по позиціях Збройних Сил України та все… За інформацією прес-центру штабу, ситуація у районі проведення АТО ускладнилася. Російсько-окупаційні війська цілеспрямовано і
За інформацією прес-центру штабу, ситуація у районі проведення АТО ускладнилася. Російсько-окупаційні війська цілеспрямовано і прицільно продовжують вести вогонь по позиціях Збройних Сил України та все частіше застосовують міномети різних калібрів, заборонені Мінськими домовленостями. Ворог не зменшує інтенсивності обстрілів й у вечірній час. Активізував противник і застосування безпілотників.
На Луганському напрямку ще за світлої пори доби окупанти із усього наявного піхотного озброєння та 120-мм мінометів вели вогонь по наших позиціях поблизу Травневого. Тут вони випустили понад півсотні мін. Із настанням сутінок ворожий вогонь перемістився трохи північніше, у район КПВВ «Золоте».

Continue reading...