У Запоріжжі біля церкви УПЦ МП побили двох бійців АТО, які принесли туди ляльку

295
0
SHARE

Один з побитих виявився бійцем АТО.
У Запоріжжі біля Свято-Покровського храму Московського патріархату невідомі побили двох бійців АТО, які принесли туди іграшку. Про це йдеться у сюжеті ТСН.19:30
Після побиття бійців АТО під храмом організувалась акція протесту. Хоч вона і завершилися під вечір, церква досі під посиленою охороною, тут повно поліції, правоохоронці побоюються провокацій.
Люди почали збиратися після того, як стало відомо про побиття чоловіків, які сьогодні принесли під храм дитячі іграшки. На бійця АТО, який прийшов сюди разом із товаришем, накинулися невідомі. У результаті – один із постраждалих має численні гематоми, іншому зламали руку.
Запоріжці кажуть, що людей били молодики з християнської організації « Радомір », які здійснюють силову підтримку московського патріархату у Запоріжжі. На знак протесту іграшки до храму, біля якого сталось побиття, принесли вже кількадесят людей. Ляльки розклали на ганку церкви.
Раніше очільник місцевого осередку УПЦ МП Лука офіційно дозволив приносити іграшки до храмів. Відтак, дії нападників для багатьох стали несподіванкою.

Continue reading...