ГПУ має докази контактування Рубана із Захарченком – Луценко

389
0
SHARE

Луценко заявив про наявність серйозних доказів у справі Рубана
Генпрокурор Юрій Луценко заявив про наявність аудіо та відеодоказів того, що керівник центру « Офіцерський корпус » Володимир Рубан контактував із ватажком так званої « ДНР » Олександром Захарченком. Матеріали в цій справі будуть оприлюднені після завершення слідства, зазначив він в ефірі телеканалу Zik.
« У нас є відео, де автомобіль, яким керує Рубан, перетинає нашу КПВВ, заїжджає на територію « ДНР », потім автоматники Захарченка сідають за кермо і в трьох військових частинах Горлівки закладають зброю. Повертаються. За кермо сідає Рубан. Далі, всі бачили його затримання. При цьому у нас є докази того, це викладено в аудіо, про те що він контактував при цьому із Захарченком і планував терористичний акт », – розповів Луцнеко.
За словами генпрокурора, у слідства є серйозні докази на підтвердження того, що готувався теракт.
« Те, що я знаю з матеріалів слідства – трупів могло бути сотні. Я знайомий з матеріалами слідства. Можу вам сказати, що все дуже серйозно. Всі сумніваються, що версія голови СБУ підтверджена. В нас є дуже серйозні докази, що йшлося про підготовку реального теракту, в тому числі – з мінометами, автоматами та гранатами », – заявив Луценко.

Continue reading...