Операція щодо Рубана тривала десять місяців, – МВС

298
0
SHARE

Речник Міністерства внутрішніх справ України Артем Шевченко заявив, що операція щодо викриття глави « Офіцерського корпусу » Володимира Рубана тривала близько десяти місяців.
« Це реально хороша, багатомісячна, дев’ять або навіть десять місяців тривала ця спецоперація, оперативна розробка цієї та низки інших осіб Службою безпеки у взаємодії з військовими. Я думаю, що те, що ми побачили, це переконливо, і результат вже є досить гідний », – сказав Шевченко в ефірі « 112 Україна ».
Він вважає оголошення підозри Рубану більш ніж обґрунтованим.
« Для мене є достатнім обсяг інформації, наданий СБУ, щоб вважати більш ніж обґрунтованою підозру Рубану. На цей час мені вважаються досить переконливими ті докази, не всі, а, за моїми оцінками, частина п’ята, від того, що має спецслужба у своєму розпорядженні. Мені вони видаються доволі переконливими », – сказав речник МВС.
Операцію щодо затримання Рубана Шевченко назвав « не випадковою », і справа, на його думку, має судову перспективу.
Нагадаємо, Володимира Рубана затримали вранці 8 березня на пункті пропуску « Майорськ » на лінії розмежування. Під час перевірки меблів, які керівник « Офіцерського корпусу » вивозив з окупованої частини Донбасу, знайшли міномети, автомати Калашникова та іншу зброю.

Continue reading...