Бойовики двічі обстріляли Зайцеве та продовжують обстріл району ДФС (фото)

309
0
SHARE

Незаконні збройні угрупування на Донбасі двічі обстріляли населений пункт Зайцеве Донецької області, використовуючи заборонену Мінськими домовленостями артилерію, а також продовжують обстріли в районі Донецької фільтрувальної станції. Обстріли ДФС створюють загрозу для стабільного забезпечення питною водою півмільйонного населення, зазначили в штабі.
Незаконні збройні угрупування на Донбасі двічі обстріляли населений пункт Зайцеве Донецької області, використовуючи заборонену Мінськими домовленостями артилерію, а також продовжують обстріли в районі Донецької фільтрувальної станції.
Читайте також У Луганській області відновили пошкоджені об’єкти енергопостачання
Про це повідомляє прес-центр штабу Операції об’єднаних сил на своїй сторінці в Facebook.
«З початку доби бойовики двічі обстріляли населений пункт Зайцеве, здійснивши при цьому 10 пострілів з артилерійських систем 122 калібру, та 32 постріли із мінометів 120 калібру», – йдеться у повідомленні.
За інформацією спостережної місії ОБСЄ, задокументовано пряме влучення міни у приватні будинки та господарські будівлі по вулиці Вернадського, 8 і 57. Унаслідок розриву міни повністю зруйновано один будинок, в іншому пошкоджено вікна та стіни.

Continue reading...