На Одещині кинули гранату в подвір’я глави осередку партії "БПП"

278
0
SHARE

Правоохоронні органи встановили особи усіх бойовиків, які намагалися взяти у заручники парафіян православної церкви Архангела Михаїла у…
КИЇВ. 20 травня. УНН. Правоохоронні органи встановили особи усіх бойовиків, які намагалися взяти у заручники парафіян православної церкви Архангела Михаїла у Грозному, вбито четверо нападників. Про це повідомив глава Чечні Рамзан Кадиров у своєму Telegram-каналі зазначивши, що під час операції було вбито четверо нападників, передає УНН.
“Правоохоронні органи оперативно встановили особи знищених бандитів. Двоє з них є жителями села Гелдаган, один з селища Аргунській, розташованого недалеко від Грозного. За даними МВС по Чеченській Республіці, ватажок групи був уродженцем і жителем одного з сусідніх регіонів”, — написав чеченський лідер.
Під час операції загинули двоє співробітників поліції і один цивільний. Ще двоє поліцейських отримали поранення, повідомили в Слідчому комітеті Росії (СКР). Загиблі поліцейські охороняли церкву. У вбитих нападників виявили ножі та рушницю. Особа загиблого цивільного встановлюється.
“Я ще раз дуже відповідально заявляю, що можна спробувати зробити які-небудь дії, спрямовані на підрив безпеки жителів Грозного та інших населених пунктів.

Continue reading...