Бойовики вісім разів порушили "хлібне перемир'я", снайпер поранив бійця ЗСУ – штаб ООС

296
0
SHARE

Протягом доби 6 липня бойовики російсько-терористичних військ в зоні операції Об’єднаних сил з семи годин ранку до 18 вечора продовжували систематично порушувати оголошене…
Протягом доби 6 липня бойовики російсько-терористичних військ в зоні операції Об’єднаних сил з семи годин ранку до 18 вечора продовжували систематично порушувати оголошене 1 липня « хлібне перемир’я »; більш того, за українським позиціям працював снайпер, який поранив одного військовослужбовця, повідомляє штаб Об’єднаних сил в соціальній мережі Facebook.
Бойовики вісім разів відкривали вогонь на Луганському, Горлівському, Донецькому і Маріупольському напрямках із застосуванням озброєння БМП, гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї по позиціях Об’єднаних сил в районі населених пунктів Кримське, Південне, Новоселівка Друга, Авдіївка, Красногорівка та Водяне.
У штабі особливо відзначили, що сьогодні по позиціях захисників Красногорівки працював снайпер, внаслідок цього один український військовослужбовець отримав поранення. Втрати терористів поки невідомі і уточнюються.

Continue reading...