У Кривому Розі побили журналіста за матеріал про отруєння бездомних собак

233
0
SHARE

У НСЖУ повідомили про побиття журналіста
Сергій Томіленко\Facebook
У Кривому Розі побили журналіста порталу « Перший Криворізький », який готував матеріал про жорстоке поводження з тваринами. Про це повідомив голова Національної спілки журналістів України Сергій Томіленко на своїй сторінці в Facebook.
Інцидент стався сьогодні, 18 липня, на території КП « Швидкісний трамвай ». Нападник представився журналістові Миколі Чирві як заступник начальника охорони підприємства.
« Кореспондент до КП приїхав після повідомлення читачів, що, ймовірно, співробітники згаданої установи протруїли стерилізованих безпритульних собак. Та поспілкуватися й розібратися в ситуації Микола не встиг – отримав удар по обличчю », – написав він.
За словами Томіленко, журналіст увійшов на територію безперешкодно. Далі він зустрів чоловіка, показав йому журналістське посвідчення і пояснив, з якої причини приїхав. І після цього Миколу вдарили по обличчю.
За словами головного редактора порталу Софії Скиби, на місце події приїхали правоохоронці. Зараз постраждалий Микола Чирва проходить судово-медичну експертизу.
« У телефонному режимі правоохоронці повідомили нам, що зараз вирішують, за якою статтею відкриватимуть кримінальне провадження. Відзначають, що відповідно до наданим відеодоказам – а напад на Миколу встиг зафіксувати його колега – стаття 171 »,- сказала вона.

Continue reading...