"Засудить Януковича і Бог, і люди" – ГПУ оприлюднила свою позицію по дебатах

267
0
SHARE

Речник генпрокурора Лариса Сарган виклала у соцмережу текст виступу прокурорів у справі про державну зраду Віктора Януковича, озвучений під час дебатів 16 серпня. Документ
Речник генпрокурора Лариса Сарган виклала у соцмережу текст виступу прокурорів у справі про державну зраду Віктора Януковича, озвучений під час дебатів 16 серпня.
Присутні у залі не змогли чітко почути виступ прокурорів, оскільки їх постійно перебивали і перекрикували захисники екс-президента.
« Усіма силами адвокати намагалися заглушити виступ прокурорів у дебатах. Виставляю ПОВНИЙ ТЕКСТ тут », – написала Сарган у Facebook.
У своїй доповіді прокурори не скупилися на епітети та метафори.
« Бог кожному дає свій шанс. Зробити світ навколо себе кращим, людей поряд – щасливішими. Такий шанс отримав і він – зробити Україну сильною та процвітаючою, а 45 мільйонів громадян – успішними », – почала свій виступ сторона обвинувачення.
Прокурори заявляли, що Януковичу повірили люди різних професій і регіонів, а він зрадив.
« Гарант Конституції Янукович Віктор Федорович зрадив свій народ.… Як останній боягуз він покинув країну напризволяще, втік в обійми агресора, який уже стиснув Крим воєнним кільцем », – виголошували прокурори.

Continue reading...