Американський сенатор розкритикував новий указ Трампа про санкції за м'якість

259
0
SHARE

Сенатор Кріс Ван Холлєн вважає недостатньо жорстким указ глави США Дональда Трампа про санкції проти інших країн за втручання у вибори.
За словами сенатора, указ Трампа « заходить недостатньо далеко »
Американський сенатор-демократ від штату Меріленд Кріс Ван Холлєн привітав підписання главою США Дональдом Трампом указу, який передбачає введення санкцій проти інших країн за втручання у вибори. Про це Ван Холлєн написав у своєму Twitter.
Разом з тим сенатор зазначив, що напередодні проміжного голосування у Штатах єдиним реальним рішенням, на його думку, залишається прийняття на вищому рівні його власної ініціативи.
Зокрема, Ван Холлєн і сенатор від Флориди Марко Рубіо в серпні представили законопроект під назвою « Захист виборів від загроз шляхом прийняття закону про червоні лінії » (DETER Act). Згідно з документом, у разі, якщо Росія втрутилася би в проміжні вибори в американський конгрес в листопаді, і Вашингтон поклав би на країну за це відповідальність, передбачалося введення санкцій проти російського банківського і енергетичного секторів, а також проти осіб та організацій, які були б до цього причетні.

Continue reading...