В МЗС Британії нагадали РФ про російських "відпускників" в Україні

291
0
SHARE

Міністр закордонних справ Великої Британії Джеремі Хант зазначив, що інтерв’ю росіян Олександра Петрова та Руслана Боширова, яких підозрюють в отруєнні екс-офіцера ГРУ ГШ…
Міністр закордонних справ Великої Британії Джеремі Хант зазначив, що інтерв’ю росіян Олександра Петрова та Руслана Боширова, яких підозрюють в отруєнні екс-офіцера ГРУ ГШ МО РФ Сергія Скрипаля та його доньки Юлії, підозріло нагадує історії про російських військових « відпускників », які потоком ринули на допомогу терористам « ДНР » під час вторгнення на територію Донбасу у 2014 році, заявивши про це на своїй сторінці у Twitter.
« В останній раз російські військові стверджували, що вони у відпустці, коли в 2014 році вторглися до України. Пора зупинити фейкові телешоу – світ викрив Росію », – написав міністр.
Перед цим Петров і Боширов заявили, що вони  » просто туристи  » і нібито  » не знають, де знаходиться будинок Скрипаля « . Також заперечують, що у них був з собою « Новачок ». Підозрювані назвали звинувачення в перевезенні « Новачка » у флаконі з-під жіночих парфумів –  » дурним « . А на інтерв’ю з журналістами » їх підштовхнула заява Путіна.
5 вересня британські правоохоронці оприлюднили дані про двох підозрюваних в отруєнні нервовопаралітичним речовиною « Новачок » Скрипалів. Поліцейські підозрюють росіян Олександра Петрова та Руслана Боширова. Підозрювані, ймовірно, переміщувалися під псевдонімами, а Петров і Боширов не є їхніми справжніми іменами. Правоохоронці Британії вже об’єднали інциденти в Солсбері і Еймсбері в одне розслідування.

Continue reading...