Вибухи у Чернігівській області: найбільше постраждало село Августівка

246
0
SHARE

Внаслідок надзвичайної ситуації на 6-му арсеналі Міноборони найбільше постраждав населений пункт Августівка. Про це повідомив заступник…
КИЇВ. 10 жовтня. УНН. Внаслідок надзвичайної ситуації на 6-му арсеналі Міноборони найбільше постраждав населений пункт Августівка. Про це повідомив заступник голови Нацполіції Олександр Фацевич під час сьогоднішнього брифінгу, передає кореспондент УНН.
« Найбільше ураження отримала Августівка. Є пошкоджені та знищені будинки. Але звідти дуже швидко евакуювали населення. Також за допомогою підрозділів поліції буквально вчора вивезли останніх пенсіонерів, які не змогли звідти виїхати. Тому жертв на сьогодні немає », – зазначив Фацевич.
Т.в.о. голови Національної поліції України В’ячеслав Аброськін додав, що внаслідок надзвичайної ситуації пошкоджено більше дачних будинків.
За словами Фацевича, населені пункти, наближені до арсеналу, поки що закриті. Там проводиться розмінування. У решту населених пунктів, які розташовані на більш віддаленій території, уже приїжджає місцеве населення. До поліції надійшло вже 70 звернень, але вони, в основному, стосуються пошкодження будинків.

Continue reading...