Голова Київської ОДА Олександр Терещук: моє бачення роботи – це спілкування з людьми та оперативне вирішення їх проблем

242
0
SHARE

Результативність роботи – це контактувати і просто спілкуватися з людьми, вникати в суть проблем та оперативно їх вирішувати. Першочергове завдання на новій посаді – це налагодження системної роботи в самій облдержадміністрації, скорочення бюрократії і чітке взаємодія з контролюючими та правоохоронними органами.
Про це в інтерв’ю виданню  » BigMir  » розповів новий голова Київської обласної державної адміністрації Олександр Терещук.
«Моє бачення роботи – це виїжджати до людей, спілкуватися з ними, вникати в їхні проблеми. Обов’язково залучати представників районних адміністрацій, місцевого самоврядування, контролюючих та правоохоронних органів. І найголовніше – вирішити проблему вже сьогодні, прямо на місці. Все інше – планово і під жорстким контролем», – зазначив голова Київської ОДА.
Він додав, що першочергове завдання на новій посаді – це налагодження системної роботи в самій облдержадміністрації, скорочення бюрократії і чітка взаємодія з контролюючими та правоохоронними органами.
«У першу чергу я планую налагодити роботу самої облдержадміністрації. Необхідно привести в порядок всі процеси всередині самої установи, щоб рішення всіх інших проблем не «спотикалося» о бюрократію, відсутність грамотної системи роботи та відповідальних осіб. Необхідно налагодити чітку координацію і повну взаємодію з контролюючими органами, які повинні працювати на область», – заявив Терещук.

Continue reading...