10 фактів із життя Катерини Гандзюк

369
0
SHARE

Катерина Гандзюк упродовж життя вела активну громадсько-політичну діяльність, боролася проти « руської весни », збирала гроші переселенцям та допомогала розвивати спорт на селі
1. Народилася 17 червня 1985 року у місті Херсон.
2. Закінчила Херсонський державний університет та Київський національний економічний університет. У 2016 році навчалася в Національній академії державного управління при Президентові України.
3. З 2003 року була активісткою партії « Батьківщина » та очолювала обласну громадську організацію « Батьківщина молода ». У 2004 році була активною учасницею Помаранчевої революції. А за два роки стала депутатом Херсонської облради від БЮТ.
4. Була співзасновницею Агенції громадянської журналістики « МОСТ » та сайту most.ks.ua. Сайт став майданчиком, що висвітлював проблеми місцевої політики. Згодом сайт сконцентрувався на моніторингу державних закупівель.
5. Працювала у проекті « Молоді футбольні волонтери: Спорт і волонтерство для Цілей розвитку тисячоліття » ПРООН, та займалася розвитком спорту у сільських районах Херсонщини.
6. Активно протистояла спробам розпочати у Херсоні « руську вєсну », була учасницею Євромайдану в Херсоні.

Continue reading...