«Маленький Ісусик дав відбій»: реакції на зняття Садового з виборчих перегонів

286
0
SHARE

«Невже маленький Ісусик тепер буде за Гриценка?» – жартують у соцмережах
Мер Львова Андрій Садовий відмовився від наміру балотуватися на виборах президента України і підтримав іншого кандидата – Анатолія Гриценка. Таким вчинком він викликав не лише палке обговорення свого кроку, але і цілу хвилю жартів про маленького Ісусика.
1 березня лідер «Самопомочі» Андрій Садовий заявив, що більше не є кандидатом в президенти.
«Я відкликаю свою кандидатуру з виборів і оголошую про підтримку Анатолія Гриценка. Це не є безумовна підтримка. Ми на початку наступного тижня підпишемо публічну угоду, де будуть важливі принципи. Це принципи стосовно оборони і безпеки нашої держави, боротьби з корупцією, окупованих територій, чистоти кадрової політики», – сказав він.
Багато хто сприйняв цей крок Садового позитивно, назвавши його «абсолютно логічним, і правильним», а також «сильним» рішенням та «важливим прецедентом для політичної історії країни».
«В українців з’явився шанс на президентських виборах зробити достойний вибір, а не як завжди – обирати між поганим і дуже поганим», – пише директорка Центру протидії корупції Дарія Каленюк.
«Садовому – респект. Об’єднання в українській політиці – це феномен з Червоної книги», – пише народний депутат Світлана Заліщук, яка наразі офіційно підтримує Анатолія Гриценка.

Continue reading...