"АП Зеленського – філія прес-служби Кремля?": соцмережі обурила реакція Зеленського на фронтові втрати

311
0
SHARE

Заява Володимира Зеленського про втрату росіянами контролю над бойовиками та про сподівання,
Еспресо. TV зробило добірку коментарів щодо реакції Зеленського на загибель українських військових у зоні ООС.
« Це не фейк. Це офіційна сторінка нової АП, куди прийшли боги комунікацій. Президент Зеленський сподівається, що російська сторона відновить свій контроль над підрозділами! Мова йде про контроль над окупаційними військами, і Зеленський сподівається, що РФ не піде геть, не забере свою зброю і техніку з української землі, не виведе своїх найманців, а…. ВІДНОВИТЬ СВІЙ КОНТРОЛЬ НАД ПІДРОЗДІЛАМИ. Відкрию « таємницю » – в РФ є повний контроль над так званою « владою » так званих ОРДЛО й 400 км українського кордону », – написала у Facebook перший віце-спікер Верховної Ради Ірина Геращенко.
Геращенко також заявила, що Зеленський своєю заявою знімає відповідальність із російських окупантів за вбивства українських військових.
« АП президента України! в своєму офіційному повідомленні знімає відповідальність з РФ за вбивство українських солдатів. До речі, за 2 тижні президенства Зеленського загинуло 12 наших Воінів, вічная ім пам‘ять. Зеленський і телеканали, що зробили його президентом, під час кампанії кричали, що то Порошенку вигідна війна. Я правильно розумію, що тепер вона вигідна Зеоенському? АП президента України сподівається!!! що РФ відновить свій контроль над незаконними бандформуваннями », – додала Геращенко.

Continue reading...