"АП Зеленського — філія прес-служби Кремля?": соцмережі обурила реакція Зеленського на фронтові втрати

302
0
ПОДЕЛИТЬСЯ

Заява Володимира Зеленського про втрату росіянами контролю над бойовиками та про сподівання,
Еспресо. TV зробило добірку коментарів щодо реакції Зеленського на загибель українських військових у зоні ООС.
«Це не фейк. Це офіційна сторінка нової АП, куди прийшли боги комунікацій. Президент Зеленський сподівається, що російська сторона відновить свій контроль над підрозділами! Мова йде про контроль над окупаційними військами, і Зеленський сподівається, що РФ не піде геть, не забере свою зброю і техніку з української землі, не виведе своїх найманців, а…. ВІДНОВИТЬ СВІЙ КОНТРОЛЬ НАД ПІДРОЗДІЛАМИ. Відкрию «таємницю» — в РФ є повний контроль над так званою «владою» так званих ОРДЛО й 400 км українського кордону», — написала у Facebook перший віце-спікер Верховної Ради Ірина Геращенко.
Геращенко також заявила, що Зеленський своєю заявою знімає відповідальність із російських окупантів за вбивства українських військових.
«АП президента України! в своєму офіційному повідомленні знімає відповідальність з РФ за вбивство українських солдатів. До речі, за 2 тижні президенства Зеленського загинуло 12 наших Воінів, вічная ім пам‘ять. Зеленський і телеканали, що зробили його президентом, під час кампанії кричали, що то Порошенку вигідна війна. Я правильно розумію, що тепер вона вигідна Зеоенському? АП президента України сподівається!!! що РФ відновить свій контроль над незаконними бандформуваннями», — додала Геращенко.

Continue reading...