Джонсон втрутився у скандал через радника, звинуваченого в порушенні карантину

289
0
SHARE

Прем’єр-міністр Британії Борис Джонсон, яка перехворіла COVID-19 у квітні, виступив на захист свого помічника, який всупереч карантинним вимогам виїжджав за 460 км …
Прем’єр-міністр Британії Борис Джонсон, яка перехворіла COVID-19 у квітні, виступив на захист свого помічника, який всупереч карантинним вимогам виїжджав за 460 км від Лондона до своїх родичів у Дарем, повідомлялося на офіційному каналі державного апарату Великобританії в Тwitter.
Скандал навколо радника і, як його називають у пресі, архітектора брексита Домініка Каммінгса розгорівся в неділю з новою силою, коли дві газети повідомили, що він не один, а два рази робив далекі поїздки під час суворих обмежень на пересування по країні.
За останні тижні цілий ряд посадових осіб та експертів, що мали відношення до боротьби з коронавірусом, виявилися викриті в порушенні карантину. Всі вони незабаром подавали у відставку, як епідеміолог Ніл Фергюсон.
Офіційний Тwitter державного апарату Великобританії, зазвичай розповідає про різних корисних звершення держслужбовців, помістив гнівне повідомлення: « Зарозуміло і безвідповідально. Уявіть, як працювати з такими извратителями правди ».

Continue reading...