В ОП презентували проєкт рекомендацій щодо гарантій безпеки для України

150
0
SHARE

Президент Володимир Зеленський провів зустріч зі співголовами Міжнародної робочої групи з питань безпекових гарантій для України – керівником Офісу Президента Андрієм Єрмаком і колишнім генеральним секретарем НАТО Андерсом Фогом Расмуссеном.
Президент Володимир Зеленський провів зустріч зі співголовами Міжнародної робочої групи з питань безпекових гарантій для України – керівником Офісу Президента Андрієм Єрмаком і колишнім генеральним секретарем НАТО Андерсом Фогом Расмуссеном. Вони презентували главі держави напрацьовані групою рекомендації щодо майбутніх гарантій безпеки для України, які мають стати основою документа під назвою « Київський безпековий договір » (Kyiv Security Compact).
Про це йдеться на сайті Офісу Президента.
Як зазначається, Зеленський подякував Міжнародній робочій групі Єрмака-Расмуссена за розробку цього пакета рекомендацій.
« Я детально ознайомився з цим документом. Вважаю, що він підготовлений на високому рівні. Це перший, але дуже важливий крок. Ці рекомендації мають стати основою майбутнього безпекового договору », – зазначив він.
Глава держави висловив побажання, щоб експертна група продовжила роботу й довела цей проєкт до кінця.

Continue reading...