Глава УГКЦ обговорив особливості служіння в умовах повномасштабної війни з Папою Римським

113
0
SHARE

Папа Франциск 7 листопада 2022 р прийняв у Апостольському палаці у Ватикані Главу Української Греко-Католицької Церкви Блаженнішого Святослава, який перебуває з робочим візитом в Апостольській Столиці, повідомляє Релігійно-інформаційна служба України. Це перший візит Києво-Галицького Верховного Архиєпископа після початку широкомасштабного російського вторгнення в
Папа Франциск 7 листопада 2022 р прийняв у Апостольському палаці у Ватикані Главу Української Греко-Католицької Церкви Блаженнішого Святослава, який перебуває з робочим візитом в Апостольській Столиці, повідомляє Релігійно-інформаційна служба України. Це перший візит Києво-Галицького Верховного Архиєпископа після початку широкомасштабного російського вторгнення в Україну.
Блаженніший Святослав повідомив про страждання українського народу та служіння Церкви під час війни. Першоєрарх підкреслив неприйнятність мирних пропозицій, які включають заперечення права на існування українського народу та держави в її міжнародно визнаних кордонах.

Continue reading...