Окупанти завдали ракетного удару по Ківшарівці та намагалися наступати під Бахмутом

96
0
SHARE

Зведення з фронту Генерального штабу ЗСУ на 29.11.2022. Останні новини з фронту в Україні – зведення Генштабу ЗСУ на 29.11.2022 – у матеріалі Фактів ICTV
Від початку доби російські війська не припиняють завдавати ударів по об’єктах цивільної інфраструктури в Україні. Зокрема, під ракетний удар ворога потрапив населений пункт Ківшарівка (Харківська область).
Про це поінформували в Генеральному штабі ЗСУ в зведенні з фронту станом на вечір 29 листопада.
– За добу противник завдав ракетного удару по цивільних об’єктах населеного пункту Ківшарівка Харківської області, здійснив 26 авіаційних ударів та 10 обстрілів з реактивних систем залпового вогню позицій наших військ, – зазначається в повідомленні.
Як уточнили в Генеральному штабі, наразі зберігається загроза ракетних ударів РФ по об’єктах критичної інфраструктури в глибині території України.
На фронті путінські війська намагаються утримати тимчасово захоплені території, стримати підрозділи Збройних сил України, облаштовують оборонні рубежі та позиції і лише на окремих напрямках продовжують наступальні дії.
– Триває переміщення особового складу та військової техніки противника для комплектування підрозділів, що зазнали втрат, а також формування нових частин та підрозділів, – уточнили в Генштабі.

Continue reading...