Генштаб ЗСУ повідомив про злочинні дії окупантів щодо населення на Луганщині

107
0
SHARE

Усі події в Україні та світі за останній час, найголовніше, огляди, аналітика та прогнози, читати українською
За минулу добу, 11 грудня, Збройні сили України, відбили 11 атак росіян в Луганській та Донецькій областях. росіяни ж продовжують гатити як по лінії розмежування, так і по цивільним містам.

Як повідомляє Генеральний штаб ЗСУ, за минулу добу підрозділи Сил оборони України відбили атаки окупантів в районах Стельмахівки, Макіївки і Серебрянського лісництва Луганської області та Верхньокам’янського, Білогорівки, Соледара, Юр’ївки, Красногорівки, Мар’їнки, Новомихайлівки та Времівки Донецької області.

росіяни завдали два ракетних удари по цивільній інфраструктурі міста Костянтинівка Донецької області, 11 авіаційних ударів по позиціях наших військ вздовж лінії зіткнення, а також здійснили більш як 60 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по цивільній інфраструктурі Херсона та позиціях наших військ.

«Зберігається загроза ударів з використанням ракет і ударних БпЛА по об’єктах енергетичної системи та критичної інфраструктури на всій території України», – попереждають у Генштабі.

На Волинському та Поліському напрямках обстановка без суттєвих змін, ознак формування наступальних угруповань противника не виявлено.

На Сіверському та Слобожанському напрямках мінометних та артилерійських обстрілів зазнали населені пункти Стрілеча, Стариця, Огірцеве, Гатище, Волохівка, Охрімівка, Дворічна, Кам’янка Харківської області та Іванівське на Донеччині.

Continue reading...