Принесуть заміжжя та щастя у сім'ї: сильні молитви у День ангела Ксенії

66
0
SHARE

Апостроф зібрав молитви святій Ксенії про заміжжя та загальний добробут у сім’ї, щоб щастю не завадили складні життєві обставини
У 2023 році 6 лютого відзначають День Ксенії. Цього дня православні українці вшановують пам’ять преподобної Ксенії (Оксани) – святої V століття. Віруючі моляться їй про заміжжя та щастя в сімейному житті.
”Апостроф” підготував молитви святої Ксенії про заміжжя та загальне благополуччя в сім’ї, щоб щастю не завадили важкі життєві обставини.
Читайте також: Іменини Ксенії 2023: красиві листівки, вірші та привітання в прозі
Блаженна Ксенія надавала допомогу всім нужденним, була втішницею для скорботних, благодійницею для бідних, а також наставницею для грішних. Свята Ксенія померла у другій половині V століття. Коли вона вмирала, відбувалися чудові знамення. Сильна молитва Ксенії (1 варіант)
О свята преподобна мати Ксенія. Під Божим покровом жила, ведена і зміцнювана Заступницею, голод і спрагу, холод і спеку, що закидала докори і гоніння зазнала, дар прозорливості і чудотворення від Бога отримала. Нині Свята Церква, як запашний цвіт, прославляє тебе. Перед образом Твоїм Святим, Який живіше тебе, сущої з нами, молимося Тобі: послухай прохань нашим і принеси їх до Престолу Господа.
Випроси сподіватися на тебе вічне спасіння, на благі справи і починання наші щедре благословення, від всяких бід і скорботи позбавлення.

Continue reading...