Венера в Козорозі: чого нам чекати з 23 січня до 17 лютого

123
0
SHARE

Венера буде в Козорозі майже місяць. Зокрема, з 23 січня та до 17 лютого 2024 року.
Венера буде в Козорозі майже місяць. Зокрема, з 23 січня та до 17 лютого 2024 року.
Чого чекати у цей період різним знакам зодіаку, розповіла астрологиня Марина Скаді (Соколова).Венера у Козорозі: що треба знати
Цей транзит сприятливо відіб’ється на матеріальній сфері представників земних знаків зодіаку. Зокрема, Тельців, Дів і Козорогів. Очікується період набуття стабільності отримання практичних результатів.
До речі, Венера також за стосунки. Принесе користь у сферу ділового партнерства й робочі процеси.
Цікаво, що Козоріг – одне з 88 нових сузір’їв й одне з 48, названих Птолемеєм. Проєкція сузір’я на шлях руху Сонця – екліптику – є знаком зодіаку.
Астрологиня зауважила, що Козорогом керує Сатурн. Другий управитель — Уран, у статусі екзальтації — войовничий Марс.
Слабкі статуси у Місяця – вигнання, Юпітера – падіння. Планети в Козорозі набувають якостей цього знака зодіаку.
Козоріг є жіночим пасивним знаком, що має кардинальні якості й перебуває в зоні трансформації. Основний принцип — визначення головної мети, способів та засобів її реалізації, зосередження всієї енергії на її досягненні. Місія — створити структуру, побудувати сходи для зростання й розвитку в матеріальному плані та кар’єрі.
Переміщуючись Козорогом, Венера « забарвлюється » енергіями цього знака зодіаку. Окрім того, формує гармонійні аспекти з Сонцем земних знаків.
У період від 23 січня до 17 лютого планета відкриває можливості в матеріальній сфері представникам усім земним знакам зодіаку. Спираючись на реальні можливості, розрахунок та конкретні умови, Тельці, Діви та Козороги можуть створити для себе міцний фундамент та зробити ривок у кар’єрі. Вибір робиться на користь професійної сфери, виникає бажання наповнювати життя корисною діяльністю,
– наголосила Скаді.
Цікаво, що кожен знак зодіаку поділяється на три декади:
Перша
Друга декада
Третя декада
Варто пам’ятати, що межі знаків змінюються на той чи той бік.

Continue reading...