"Сирський шукатиме слабкі місця Росії": військовий стратег прогнозує новий наступ ЗС РФ

85
0
SHARE

Путін може скористатися моментом військової нестабільності в Україні, і ЗС РФ підуть у новий наступ, прогнозує експерт Мік Раян.
Окупанти неминуче підуть у новий наступ, а Україна 2024 рік здебільшого присвятить стратегічній обороні з метою відновлення сил, вважає генерал-майор Збройних сил Австралії у відставці Мік Раян.
Президент РФ Володимир Путін може скористатися моментом військової нестабільності в Україні. Водночас головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський шукатиме російські слабкі місця, які можна було би використати українським силам. Про це в інтерв’ю « Телеграфу » розповів генерал-майор Збройних сил Австралії у відставці та військовий стратег Мік Раян.
« Путін дійсно може скористатися моментом поєднання військової та політичної нестабільності в Україні, хоча таку можливість легко переоцінити, адже ваша країна не раз демонструвала надзвичайну стійкість і єдність. Втім, дефіцит артилерійських боєприпасів — це надзвичайно важлива проблема на цей момент. По-друге — нестача людей. Враховуючи усі чинники, гадаю, що майже неминуче ми побачимо більший російський наступ протягом наступних декількох місяців », — прогнозує він.
Мік Раян додав, що Росія не так дбає про своїх людей, як Україна, тому слід очікувати, що росіян і далі кидатимуть у « м’ясорубку », а це означатиме захоплення територій і водночас шкоду іміджу уряду України перед народом і міжнародною спільнотою.

Continue reading...