У пілота Кузьмінова всадили 6 куль? Усе, що відомо про резонансну справу

111
0
SHARE

Що відомо про смерть пілота Максима Кузьмінова
В українській розвідці підтвердили смерть Максима Кузьмінова.
Сьогодні, 19 лютого, ряд російських ЗМІ поширили інформацію про те, що в Іспанії знайшли мертвим російського пілота Максима Кузьмінова, який п’ять місяців тому перегнав з РФ до України гелікоптер Мі-8. Представник Головного управління розвідки Міноборони України Андрій Юсов в коментарі « Телеграфу » підтвердив факт смерті льотчика.
« Телеграф » зібрав все, що відомо станом на зараз.
Російські інформаційні ресурси, які першими повідомили про нібито вбивство Кузьмінова, посилаються на матеріали, опубліковані іспанськими медіа Levante та Informacion. Правда, останні жодного разу не стверджували, що жертвою нападу був саме Кузьмінов.
Як пишуть ЗМІ, тіло 33-річного громадянина України (Максиму Кузьмінову, до речі, 28 років) знайшли 13 лютого на парковці в муніципалітеті Ла-Вілла-Джойоза.
« Розтин тіла, проведений в Інституті судової медицини Аліканте, підтвердив, що в чоловіка стріляли півдюжини разів, більшість із пострілів — у груди », — йдеться у матеріалі.
Попередньо, стрілянина почалася на другому поверсі підвального приміщення. Тіло знайшли на пандусі, що веде на перший поверх, тому припускається, що потерпілий почав стріляти і намагався втекти, поки не знепритомнів.
Пізніше медіа написали, що нападників нібито було двоє – і вони чекали жертву на парковці.

Continue reading...