Гетманцев Данило Олександрович

105
0
SHARE

Данило Гетманцев – досьє нардепа від партії « Слуга народу »
Народився 26 квітня 1978 року у Києві. 1995 року закінчив Український гуманітарний ліцей Київського університету ім. Шевченка. 2000 року з відзнакою закінчив навчання на юридичному факультеті КНУ ім. Шевченко і вступив до аспірантури.
У 2004 році захистив дисертацію на здобуття наукового ступеня кандидата юридичних наук за спеціальністю « Адміністративне право та процес, фінансове право, інформаційне право » на тему « Банківська таємниця: особливості її нормативно-правового регулювання в Україні та законодавство зарубіжних країн ».
2012 року Гетьманцев став доктором юридичних наук, захистивши дисертацію з фінансового права.
Профілі у соцмережах
Сторінка в Фейсбук
Телеграм-канал Гетманцева
Доходи
Данило Гетманцев за 2022 рік задекларував 734 068 грн доходів. Сюди входить як депутатська заробітна плата, так і сумісницька робота — в КНУ ім. Тараса Шевченка та Національної академії правових наук України.
На банківських рахунках депутат задекларував наявність 372 778 гривень. А ось готівкою Гетманцев зберігає 158 000 гривень, 40 000 євро та 35 410 доларів.
Також у власності Данила Гетманцева є дві земельні ділянки на Київщині загальною площею 4590 м². Ще одна ділянка на 1722 м ² належить його дружині.
Будинок, в якому проживає сім’я, також задекларований — розташований у Київській області та має площу 269 м², при цьому площа ділянки, на якій стоїть — 2500 м².
Є ще й дві квартири у спільній власності: одна у Києві майже на 60 м² (спільна з дружиною) та одна також у столиці майже на 80 м² — там мешкає його син.
Вартість жодного із житлових приміщень чи земельних ділянок не вказана.
А ось автомобіль, яким користується депутат, не є преміальним. Це Toyota Avalon 2008 року.
Щодо інших матеріальних цінностей Гетманцев задекларував дві власні години: від брендів Frank Muller і Rolex. Обидва з корпусами із кольорового металу. А також у декларацію увійшла колекція із 15 картин XX-XXI століть.
Кар’єра
З 1997 р, будучи студентом, Данило Гетманцев почав працювати в компанії « М.С.Л. »штатним юристом. Це оператор державних лотерей. Після приватизації підприємства Гетьманцев став власником пакету акцій компанії.

Continue reading...