На фронті протягом доби відбулося 48 бойових зіткнень – Генштаб ЗСУ

126
0
SHARE

За цими даними, найбільше атак сили РФ здійснили на Новопавлівському (13) та Бахмутському (11) напрямках
На фронті протягом доби зафіксовано 48 бойових зіткнень, повідомляє Генеральний штаб ЗСУ.
За цими даними, найбільше атак сили РФ здійснили на Новопавлівському (13) та Бахмутському (11) напрямках, також вони атакували на Лиманському, Авдіївському, Оріхівському та Херсонському напрямках.
«Загалом ворог завдав чотири ракетних та 77 авіаційних ударів, здійснив 53 обстріли з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах. Унаслідок російських терористичних атак, на жаль, є загиблі та поранені серед цивільного населення. Руйнувань та пошкоджень зазнали багатоповерхові та приватні будинки, а також інші об’єкти інфраструктури», – вказано в повідомленні.
Також у Генштабі вказують, що упродовж доби українська авіація завдала ударів по 14 районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки, а підрозділи ракетних військ уразили чотири пункти управління, чотири засоби протиповітряної оборони, два артилерійські засоби та один склад боєприпасів противника.Масштабна війна Росії проти України
24 лютого 2022 року Росія атакувала Україну на землі і в повітрі по всій довжині спільного кордону. Для вторгнення на Київщину із наміром захопити столицю була використана територія Білорусі. На півдні російська армія, зокрема, окупувала частину Запорізької та Херсонської областей, а на півночі – райони Сумщини та Чернігівщини.

Continue reading...